Velkommen

Velkommen til Odense Airsoft

Odense Airsoft er en frivillig og folkeoplysende forening, hvis formål er at tilbyde hardballspillere en forening i Odense med fokus på at samle og tilbyde faciliteter, hvor interesserede kan komme og udfolde deres indre legesoldat, og hygge sig med hobbyen.

I foreningen huser vi alle aldre i den tilladte målgruppe, fra de unge imellem 16-18 til de voksne “lege-soldater” :o)
Igennem foreningen er der grobund og plads til udvikling af både interessen for sporten, kammeratskab, fællesskabs-ånd og især massere af action.
Odense Airsoft er som i navnet hjemmehørende i Odense og derved ses en naturlig støtte til og fra såvel lokale og nationale foreninger og forretninger, som kan styrke foreningen eksternt og internt.
Airsoft er i Danmark ikke en kæmpestor sport og derfor er det vigtigt at Odense Airsoft som forening tilbyder hardballspil i det bredeste og bedst mulige omfang det kan lade sig gøre på vores indendørs faciliteter i Odense.
Det især her at Odense Airsoft har brug for foreningens medlemmerne til aktivt at tage del i foreningens drift med afholdelse spilledagene, vedligeholdelse af banen, oprydning på og omkring vores område.

Heriblandt har vi en spilledergruppen på knap 10 spilledere som afholder alle vores spildage. Odense Airsoft afholder et sted imellem 52-75 spilledage om året, så der er stadig brug for flere spilledere. Skriv gerne en PB på vores FB-side så tager vi fat i dig så hurtigt som muligt.
Det kræver naturligvis folk af rette støbning og en vis form for gennemslagskraft – så hvis kemien passer bliver man en del af holdet efter en mindre oplæringsperiode.

Spilledage
Der afholdes spil hver søndag fra 10 til 16 på en 3000 m2 indendørsbane (Havnegade 19, 5000 Odense C). >> Kort <<
Vær opmærksom på at man kun kan ankomme fra 10 til 10.30 så bliver ydredøren låst. Dette er for at skabe ro til briefing og til spillene. Alle “nye” spillere på banen opfordres til at komme til tiden, så regler, chronografering og eventuelt sikkerhedsudstyr kan gennem gåes.

Som forsøg i 2018 har Odense Airsoft startet med at afholde aftenspil om torsdagen i det omfang vi har spilleder til dette. Det skal mest ses som ekstra tilbud til de mere erfarne spillere, da tidsrummet er mindre og tempoet i og imellem spillene er højere. Nye er naturligvis også velkomne, vær dog klar over at der ikke er så mange og lange pauser i disse events.

1845-1905: er døren åben, låses herefter så kom til tiden 😉
1905-1915: hurtig regelgennemgang & chrono
1920-2200: Aftenspillene er i gang med få pauser imellem.

Vel mødt.

Indmeldelse i Odense Airsoft

Find vej til Odense Airsoft

>> Kort <<

Ved spørgsmål kan foreningen kontaktes via kontaktinformationer, som du finder under fanen ”Bestyrelsen”.

10309348_280571152148534_8677187196968671145_nk