Igennem foråret 2017 byggede Odense Airsoft, ved hjælp af rigtig mange frivillige hænder, om på banen til en mere CQB taktisk baneopsætning. Dette havde været ønsket og tiltrængt forandring for både Odense Airsoft som forening men også som spillere kunne trænge til nye udfordringer og ændring af spil-taktisk tankegang.
Førhen kunne der skydes op til 30 meter på tværs af de største rum, hvorimod nu er vi nede på 12-15 meter på de længste afstande, men gennemsnittet er nok nærmere et sted imellem 6-8 meter hvor alle dueller afgøres.

Endvidere har vi gjort en del ud af belysningen på banen – som både dækker alt fra hvidt lys til mørkere farvet lys i rød, grøn og blå. Det giver effekter og liv til spillet og udfordrer spillerne, synes vi.
Der er løbende igennem hele 2017 lavet små ændringer fra startdesignet i maj måned 2017 da vi åbnede banen igen til den form den har nu. Dette skyldes både egne refleksioner i Odense Airsofts bestyrelse, de frivillige som hjalp med ombygningen og andre spillere som har brugt banen før og efter det nye layout.

Vi synes selv at vi har nået meget af det vi ønskede med ombygningen, men der er sikkert plads til forbedringer eller nye tiltag som kan gøre banen mere spændende og livagtigt for spillet såvel som spillerene.

Sidst men ikke mindste Trishot – Shotguns
Den våbentype som mange synes er sprød, lækker og mega awesome til CQB. Den har været udelukket i en periode og er det stadigvæk, men Odense Airsoft’ bestyrelse er igennem dialog og samarbejde med vores lokale grejforhandler Airsoft Armoury / shopinshop hos Dragons Lair i Odense få dem tilbage. Desværre grundet tid har det taget os længere tid end først antaget, men vi arbejder så hurtigt vi kan med at få formuleret, og tilgodeset et setup for disse våben.